Σχετικά με εμάς

plug-free-img.png

Εταιρικό Προφίλ

Η επιχείρηση ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά το 1999 έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών εφαρμογών. Με αργά αλλά σταθερά βήματα αναπτυσσόμαστε συνεχώς. Μέλημα μας είναι η ασφαλής εκτέλεση των εργασιών, τόσο για τις συνεργαζόμενες εταιρείες όσο και για το προσωπικό μας. Με υπευθυνότητα και αξιοπιστία αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων, οικιακών και επαγγελματικών χώρων, συστημάτων ασφαλείας. Τέλος, παρέχουμε συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού, καθώς και έκδοση Πιστοποιητικών (ΥΔΕ).

Συνεργάτες

Εμπιστοσύνη έχεις όταν είσαι σίγουρος για τον χαρακτήρα, την εμπειρία και τις ικανότητες των άλλων. Από το 1999 έχουμε κερδίσει τον σεβασμό των πελατών και των συνεργατών μας για την ακεραιότητά μας, τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση να βρούμε την σωστή λύση στο σωστό πρόβλημα για τη σωστή τιμή, κερδίζοντας την ικανοποίηση τους.

Οι πελάτες, οι υπάλληλοι και η κοινωνία μας αξίζουν τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, και τις ειδικές ικανότητές μας. Όταν ένα έργο έχει ολοκληρωθεί, ο στόχος μας είναι να μας θυμούνται ως έναν αξιόπιστο συνεργάτη που παρέδωσε τα υποσχόμενα αποτελέσματα από την πρώτη φορά.

Η εμπειρία μας κυμαίνεται από την τεχνική κατάρτιση στην γρήγορη ανταπόκριση σε κάθε δυσκολία έργου, στην επίλυση προβλημάτων και την προσαρμογή στις ανάγκες του πελάτη. Κατανοώντας τη σημασία της συνεργασίας και της ομαδικής εργασίας και βοηθώντας τους πελάτες να πάρουν αυτό που ζητούν.

Έχετε Ερωτήσεις

Δείτε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις ή επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ζητήστε την προσφορά μας

...

Βρείτε μας

Τοποθεσία :

Αγίων Αναργύρων 6Γ 19016 Αρτέμιδα

Email :

info@el-in.gr

Τηλέφωνα :

Tηλ: 2294045410 

Κιν: 6944614256

Η εταιρεία el-in αναλαμβάνει τη μελέτη, κατασκευή, επισκευή και συντήρηση για κάθε είδους ηλεκτρολογικά και ηλεκτρομηχανολογικά έργα σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.